BUWALDA MULTISERVICE

Hogedrukreiniger

BUWALDA MULTISERVICE

Hogedrukreiniger

Buwalda Multiservice is een schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van diensten. Wij werken met meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Zo zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden. Wij werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wij kennen een platte organisatiestructuur waar de focus vooral ligt op het aangaan van relaties voor de lange termijn. Service en kwaliteit staan centraal én we willen een vooruitstrevend en innoverend bedrijf zijn. Als schoonmaker kom je te werken in een hechte organisatie met ongeveer 180 collega’s.

Functieomschrijving

Als hogedrukreiniger maak je dagelijks gevels van gebouwen schoon. Jij bent een echte vakman/vrouw die het hoger op zoekt en de werkzaamheden altijd weer netjes weet te maken. Je bent een gemotiveerde werker, niet bang om iets nieuws aan te pakken, houdt van werken in de buitenlucht en je hebt ervaring met de hogedrukunit. Je bent bereid om nieuwe vaardigheden te leren. Wij bieden jou daar ook alle kans toe.

Dagelijks start je op locatie Franeker. Vanuit hier vertrek je met je eigen bus naar een locatie in het westen van het land. Woon je in de buurt? Dan kun je met eigen vervoer richting je werkplek. Je dagelijkse werkzaamheden zijn het schoonmaken van Gevels.

Wie ben jij 

Je bent een ervaren hogedrukreiniger, je hebt kennis van zaken en toont initiatief. Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je bent een doorzetter en vindt het een uitdaging om je opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Daarbij voldoe je aan onderstaande punten;

  • Je bent in bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
  • Geen hoogtevrees i.v.m. werken op steigers en hoogwerkers;
  • Hele week beschikbaar en flexibel inzetbaar;
  • Het liefst een VCA diploma of bereid om deze te halen;
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

Wat bieden wij? 

Een marktconform salaris, fulltimebaan van 38 uur, kans op een vast contract, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden, verantwoordelijkheid en een dynamische en groeiende werkomgeving.

Interesse in de functie van Hogedrukreiniger  bij Buwalda Multiservice? We zien graag je motivatie en cv tegemoet via onderstaand formulier. Meer informatie? Bel met Marcel Dijkstra 0624390896

Solliciteren