Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

Schoonmaakwerk

Schoonmaakwerk is niet ieders favoriete taak. Vooral als het gaat om grote oppervlakken, moeilijk bereikbare plaatsen of lastig schoon te maken materialen. Maar maak je geen zorgen, want bij Buwalda Multiservice nemen we dit alles graag van je over!

Met onze professionele schoonmaakdiensten kun je rekenen op goed opgeleide medewerkers (iedere medewerker beschikt sowieso over een basisdiploma schoonmaken), moderne apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Bovendien zijn we trots op onze ISO 9001, NEN en VCA certificeringen, waardoor opdrachtgevers kunnen vertrouwen op kwaliteit en veiligheid. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden voor diverse sectoren. Of je nu een particuliere woning hebt die een grondige schoonmaak nodig heeft, een bedrijfspand dat opgeleverd moet worden of een schoolgebouw dat dagelijks onderhoud vereist, wij staan voor je klaar.

Een schone en frisse werkplek draagt bij aan het werkplezier en de gezondheid van je medewerkers, en het zorgt voor een goede uitstraling van je bedrijf. Bij Buwalda Multiservice begrijpen we dit maar al te goed. Wij zorgen voor een professionele schoonmaak, zonder je werknemers of processen te verstoren. Of het nu overdag of ’s avonds is, wij passen ons aan jouw wensen aan. Kies voor een schone omgeving en laat het schoonmaakwerk over aan de experts van Buwalda Multiservice!

Verhoogd werkplezier

Een schone en frisse werkomgeving draagt bij aan het welzijn en de motivatie van je medewerkers.

Verbeterde gezondheid

Een hygiënische omgeving vermindert het risico op ziekteverzuim en bevordert de algehele gezondheid van je personeel.

Professionele uitstraling

Een schoon kantoor of bedrijfsruimte creëert een positieve eerste indruk bij klanten en bezoekers.

Kies voor een schone omgeving en laat het schoonmaakwerk over aan de experts van Buwalda Multiservice! Ook goed om te weten: onze specialisten worden eveneens ingezet op recreatie- en vakantieparken, in musea (met strikte instructies) en operatie- en ziekenhuiskamers.

WORD EEN UITBLINKER!

Werken bij Buwalda!

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Buwalda Multiservice zoekt talentvolle mensen die passie hebben voor kwaliteit en service. Word jij onze nieuwe aanwinst? Vul het formulier in en laat zien waarom jij bij ons past!

BUWALDA MULTISERVICE

Andere diensten

Gevelwerkzaamheden

Gevelwerkzaamheden, zoals reparaties en reiniging, zijn essentieel voor het behoud en de verbetering van de buitenkant van gebouwen. 

Reiniging

Van gevels tot interieurs en apparatuur. Het verlengt de levensduur en zorgt voor een representatieve omgeving.

Schoonmaak

Wij staan garant voor professionele schoonmaakdiensten, waarin kwaliteit en zorg voor een schone omgeving centraal staan.