Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

Gevel- en betonrenovatie

BUWALDA MULTISERVICE

Gevel- en betonrenovatie

Bij Buwalda Multiservice herstellen we gevels grondig door oud voegwerk te vervangen en moderne technieken zoals stofvrij hakken toe te passen. Hierdoor blijft de werkomgeving schoon en veilig. Daarnaast zien wij er – als officiële dealer van Thor Helical verankeringsystemen – er op toe dat beschadigd metselwerk duurzaam wordt hersteld naar originele staat. Wij garanderen een kwalitatieve- en duurzame renovatie die de levensduur van je gebouw verlengt.

Buwalda Multiservice is gespecialiseerd in betonrenovatie voor met name zakelijke projecten. Als geen ander begrijpen we dat beton essentieel is voor de stabiliteit van elk bouwwerk. Onze specialisten pakken alles aan, van scheuren en lekkages tot onzichtbare beschadigingen, door nauwkeurig de oorzaken te bepalen en de meest effectieve herstelmethoden toe te passen. 

Buwalda Multiservice heeft de kennis, de vaardigheden en de middelen om het werk naar volle tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden.

Gevelrenovatie
Buwalda Multiservice is specialist in gevelrenovatie. Wij transformeren verouderde en beschadigde gevels naar frisse- en moderne buitenkanten. Met onze expertise en aandacht voor detail, zorgen we dat elk pand zijn oorspronkelijke uitstraling terugkrijgt, terwijl we tegelijkertijd de duurzaamheid en functionaliteit verbeteren.
Betonrenovatie
Bij Buwalda Multiservice bieden we betonrenovatie-oplossingen die én esthetisch aantrekkelijk én duurzaam zijn. Van het herstellen van scheuren en beschadigingen tot het versterken van betonconstructies, onze vakmensen zorgen ervoor dat betonoppervlakken weer in topconditie komen. 
 
Verbeterde Uitstraling

Gevel- en betonrenovatie vernieuwt het uiterlijk van je pand, waardoor het er weer als nieuw uitziet. De opfrissing verhoogt niet alleen de esthetische- en economische waarde; het versterkt ook de bedrijfsidentiteit en de eerste indruk die het maakt op klanten en bezoekers.

Verlengde Levensduur

Door gevel- en betonrenovatie verlengen we de levensduur van je constructies aanzienlijk. Ons vakkundig onderhoud en reparatie van beschadigde elementen voorkomt verdere erosie en slijtage, wat leidt tot langere tijd tussen grote renovaties.

Functionaliteit en Veiligheid

De gevel- en betondrenovatie zorgt voor een veiligere omgeving door de structurele integriteit van het pand te herstellen. Dit minimaliseert risico's zoals instortingsgevaar en zorgt dat het gebouw zijn functionele rol effectief blijft vervullen.

FAQ's

Veelgestelde vragen

De duur van een renovatieproject is afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn de omvang van het project, de staat van de bestaande gevel en beton, en eventuele specifieke eisen of uitdagingen belangrijk voor het geven van een tijdsinschatting. In z’n algemeenheid duren kleinere renovaties en reparaties enkele dagen tot een paar weken. Grotere projecten nemen mogelijk enkele maanden in beslag. Ons team maakt een realistische inschatting van de tijd die nodig is voor jouw project.

Scheuren, barsten, afbrokkelend beton, vochtschade, corrosie van wapening, verkleuring, en algemene veroudering. Gevel- en betonrenovatie pakken een breed scala aan problemen aan. Door deze problemen tijdig aan te pakken, wordt verdere schade voorkomen en de levensduur van het gebouw verlengd.

Het inhuren van Buwalda Multiservice biedt verschillende voordelen, waaronder expertise en ervaring in het identificeren en oplossen van problemen, toegang tot gespecialiseerde apparatuur en materialen, naleving van bouwvoorschriften en veiligheidsnormen, en garanties op het geleverde werk. Daarnaast geven wij ook advies en bieden we ondersteuning gedurende het gehele renovatieproces; van planning en ontwerp tot uitvoering en afronding.

BUWALDA MULTISERVICE

Andere diensten

Gevelwerkzaamheden

Gevelwerkzaamheden, zoals reparaties en reiniging, zijn essentieel voor het behoud en de verbetering van de buitenkant van gebouwen. 

Reiniging

Van gevels tot interieurs en apparatuur. Het verlengt de levensduur en zorgt voor een representatieve omgeving.

Schoonmaak

Wij staan garant voor professionele schoonmaakdiensten, waarin kwaliteit en zorg voor een schone omgeving centraal staan.