Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

Glasbewassing

BUWALDA MULTISERVICE

Glasbewassing

Is het nodig om het belang van streeploos, schone ramen uit te leggen? Iedereen weet dat een net kantoor- of bedrijfspand meer uitnodigt. Schone ramen zijn het transparante venster van het gebouw. Niet alleen geven schone ramen een goede eerste indruk af en zijn ze representatief voor het beeld van je organisatie. Ze zorgen ook voor een prettige werkomgeving van binnenuit. Door het daglicht optimaal door te laten, zorgen schone ramen voor een energieke sfeer wat de productiviteit en het welzijn bevordert. Periodiek onderhoud van raampartijen is daarom niet alleen noodzakelijk, maar ook een investering in het succes van je bedrijf.

Glasbewassing is een vak apart. Bij Buwalda Multiservice worden onze glazenwassers opgeleid tot gediplomeerde professionals die bekwaam zijn in werken op hoogte. Veilig werken, is daarbij een eerste prioriteit. Onze vakmensen volgen strikte voorschriften bij het gebruik van ladders, steigers of hoogwerkers. Het wassen van ramen op een ladder is toegestaan tot een zekere hoogte van 8 meter. Voor grotere hoogtes maken we gebruik van steigers, hoogwerkers en telescoopborstelsystemen met verwarm osmosewater. Kortom: Buwalda Multiservice doet schijnen. Wij staan garant voor helder, transparant-schone ramen. Woning, flat, bedrijfspand of trappenhal; ons team zorgt dat het object zijn glans weer terugkrijgt. 

Verbeterde Uitstraling

Schone ramen dragen bij aan de algehele uitstraling van een gebouw. Het verwijderen van vuil, vlekken en strepen zorgt voor een frisse en verzorgde uitstraling, zowel van binnen als van buiten. Dit kan de eerste indruk van bezoekers en potentiële klanten positief beïnvloeden.

Levensduur van ramen

Het periodiek wassen van je ramen verlengt de levensduur van je raampartij. Ten eerste verwijdert het vuil, stof en andere verontreinigingen die zich kunnen ophopen op het glas en de kozijnen. Hierdoor wordt het glas na verloop van tijd aangetast wat leidt tot krassen, verkleuring en zelfs breuken.

Energiebesparing

Schone ramen in je bedrijfspand zijn duurzaam. Een grotere transparantie, zorgt voor een betere doorlaatbaarheid van zonnewarmte waardoor de behoefte aan stookwarmte afneemt.

FAQ's

Veelgestelde vragen

De frequentie hangt van meerdere factoren af. Locatie, omgeving, hoogte en het weer zijn veelal bepalend voor de hoeveelheid vervuiling en stof. Over het algemeen wordt aanbevolen om ramen minstens twee keer per jaar te laten wassen. Voor gebouwen op drukke locaties of in stedelijke gebieden kan vaker wassen nodig zijn.

Bij Buwalda Multiservice maken we gebruik van verschillende methoden voor glasbewassing, afhankelijk van de situatie. Dit kan variëren van traditioneel handmatig wassen met een spons en zeem, tot gebruik van telescoopstelen voor moeilijk bereikbare ramen op hoogte. We zorgen ervoor dat elke methode veilig en effectief wordt toegepast.

Bij Buwalda Multiservice bieden we zowel binnen- als buitenreiniging van ramen aan. Onze glazenwassers zorgen voor een grondige reiniging van zowel de binnen- als buitenzijde van de ramen, zodat ze er van beide kanten stralend uitzien.

BUWALDA MULTISERVICE

Andere diensten

Gevelwerkzaamheden

Gevelwerkzaamheden, zoals reparaties en reiniging, zijn essentieel voor het behoud en de verbetering van de buitenkant van gebouwen. 

Reiniging

Van gevels tot interieurs en apparatuur. Het verlengt de levensduur en zorgt voor een representatieve omgeving.

Schoonmaak

Wij staan garant voor professionele schoonmaakdiensten, waarin kwaliteit en zorg voor een schone omgeving centraal staan.