Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

Schoonmaakonderhoud

BUWALDA MULTISERVICE

Schoonmaakonderhoud

Buwalda Multiservice biedt schoonmaakonderhoud op tal van terreinen met de focus op het leveren van professionele reinigingsoplossingen voor de zakelijke markt. Onze professionals staan voor een ​​schone, frisse en hygiënische omgeving. Van regulier kantooronderhoud tot scholen tot vakantieparken tot operatiekamers. De uitblinkers van Buwalda Multiservice gaan geen enkele uitdaging uit de weg. 

Schoonmaakwerk
Schoonmaakwerk is niet ieders favoriete taak. Vooral niet als het gaat om grote oppervlakken, moeilijk bereikbare plaatsen of lastig schoon te maken materialen. Maar maak je geen zorgen, want bij Buwalda Multiservice nemen we deze zorgen graag van je over!
Sanitaire service
Onderschat niet het belang van een schone, sanitaire omgeving. Dit is essentieel voor elk bedrijf. Daarom biedt Buwalda Multiservice een op maat gemaakte service aan. Een diepgaande reiniging en desinfectie is een noodzakelijkheid voor  medewerker en bezoeker. 
Gezonde werkomgeving

Periodiek schoonmaakonderhoud zorgt niet alleen voor een opgeruimde werkomgeving. Het doet meer. Zo helpt het de verspreiding van ziektekiemen tegengaan, wat een positief effect heeft op het terugdringen van het ziekteverzuim en het verbeteren van de algehele gezondheid.

Verbeterde productiviteit

Een schone en opgeruimd kantoor- en werkomgeving verhoogt de mentale weerbaarheid en focus van de medewerker. Dit zie je terug in een verbeterde productiviteit en een toename van het werkplezier. Maak een professionaliseringsslag en haal Buwalda Multiservice in 'huis'.

Positieve indruk

Een goed onderhouden en schone omgeving zorgt voor een positieve, eerste indruk bij bezoekers, klanten en zakelijke partners. Het draagt bij aan het imago en de reputatie van een bedrijf, wat leidt tot meer vertrouwen en een betere relatie met klanten en stakeholders.

FAQ's

Veelgestelde vragen

De frequentie van schoonmaakonderhoud hangt af van verschillende factoren. Denk aan de grootte van het kantoor, het aantal medewerkers en de aard van de werkzaamheden. Over het algemeen wordt aanbevolen om kantoren minstens één keer per week grondig te reinigen, maar drukkere kantoren kunnen mogelijk dagelijkse schoonmaak nodig hebben. Buwalda Multiservice biedt advies op maat om de optimale schoonmaakfrequentie voor jouw kantoor te bepalen.

Jazeker. Bij Buwalda Multiservice staan we voor een milieuvriendelijke aanpak en gebruiken we, waar mogelijk, groene schoonmaakmiddelen die minder schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid van mensen. Onze schoonmaakproducten zijn zorgvuldig geselecteerd om effectieve reiniging te garanderen zonder schadelijke chemicaliën achter te laten.

Ook hier een volmondige ‘Ja’. Wij begrijpen dat het voor sommige bedrijven belangrijk is om schoonmaakwerkzaamheden buiten kantooruren uit te voeren om zo de dagelijkse activiteiten niet te verstoren. Wij bieden flexibele planningsopties, waaronder schoonmaakdiensten buiten reguliere kantooruren, zoals ’s avonds of in het weekend, om daarmee aan de behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen.