Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

GEVELRENOVATIE​

Een grondige gevelreiniging is essentieel voor het behoud van de gevel. Maar bij Buwalda Multiservice gaan we heel veel verder dan gevelreiniging alleen. Wij voeren in het gehele land complete gevelrenovaties uit. Bij het reinigen van gevels kunnen we problemen tegenkomen die mogelijk aangepakt of vervangen moeten worden.

Als gevelreiniging niet langer volstaat, roep dan de hulp in van onze ervaren vakmensen in gevelrenovatie. Onze specialisten zijn bedreven in alle aspecten van gevelrenovatie. Na afronding van het project is er aantoonbaar sprake van:

1. Nieuwbouwvoegwerk

Onze vakmensen zijn ervaren in het voegen van gevels bij nieuwbouwprojecten.

2. Gevelherstel bestaande bouw

Voor bestaande gebouwen voeren we gevelherstel uit door voegen uit te frezen, gescheurde stenen te vervangen, opnieuw te voegen en te impregneren.

3.  Andere werkzaamheden

We voeren diverse andere werkzaamheden uit, zoals het ontvoegen en inwassen van raamdorpels, betonreparatie, herstel van schoorstenen en vervanging van dakgoten.

We maken gebruik van stofvrij hakken voor gevelrenovatie, waarbij kwartsstof wordt opgezogen door een aangesloten stofzuiger. Na het verwijderen van het voegwerk zorgen we dat de complete gevel opnieuw wordt gevoegd. Bovendien zijn we officiële dealers van Thor Helical verankeringsystemen, waarmee beschadigd metselwerk in zijn oorspronkelijke staat kan worden hersteld.

Benieuwd naar de mogelijkheden van gevelrenovatie of een combinatie met gevelreiniging? Neem contact op. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw situatie.