Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

ONZE DIENSTEN

BUWALDA MULTISERVICE

Een verstopte riolering of andere calamiteit? Dat lossen we direct op. Sanitaire service bij een evenement? De inzet nodig van een hoogwerker om daarmee moeilijk, bereikbare plekken te reinigen? Glasbewassing via trapezes? Zonnepanelen schoonmaken voor een beter rendement? Gladheidbestrijding op je bedrijventerrein om ongelukken te voorkomen? Wat de vraag of uitdaging ook is; schakel Buwalda Multiservice in.

Maar multiservice wordt echt Buwalda Multiservice met onze gevel- en betonspecialisten die exact weten wat renoveren, herstellen en voorkomen is. 

Je leest en ziet het; de diensten en werkzaamheden van Buwalda Multiservice zijn zeer uiteenlopend. Met een breed aanbod aan specialisaties kunnen wij elke uitdaging aan. 

Calamiteit?
Direct hulp nodig? Bel onze calamiteitendienst op 0517-395704 en we lossen het probleem meteen voor je op.

Schoonmaakonderhoud

Besteed professioneel schoonmaakonderhoud uit aan Buwalda Multiservice. Wij houden je organisatie – van kantoor tot school, van museum tot ziekenhuis – smetteloos schoon en representatief.

Glasbewassing

Helder zicht met streeploze glasbewassing voor een glanzende uitstraling van je pand tegen een transparant tarief. Dat is de professionele glasbewassing van Buwalda Multiservice.

Gevel- en betonrenovatie

Voorkom verdere schade (en daarmee afbraak), herstel de uitstraling en verbeter de duurzaamheid van je bedrijfspand of woning met de ervaren gevel- en betonspecialisten van Buwalda Multiservice

Service & Onderhoud

Buwalda Multiservice levert huismeesters voor winkelcentra, ziekenhuizen en zorgcentra. Zij houden de ruimte smetteloos schoon, zijn het aanspreekpunt en verrichten licht-technische werkzaamheden. 

Reiniging

De specialisten van Buwalda Multiservice zijn goed in industriële reiniging, brand- en roet, het zwaardere schoonmaakwerk in de scheepsbranche en het werken op hoogte zoals de schoonmaak van windturbines.

Rioolservice

De vakmannen van Buwalda Rioolservice zorgen voor het onderhoud, reinigen, inspecteren én ontstoppen van iedere soort riolering. De goed opgeleide monteurs lossen alle rioolproblemen 24/7 en altijd razendsnel op. 

Calamiteitenservice

Buwalda Multiservice staat 24/7 klaar bij calamiteiten. Denk aan brand, lekkages, stormschades en ondergelopen kelders. Bij onvoorziene situaties bieden wij snelle- professionele hulp.

Overige diensten

Wat doen we eigenlijk niet bij Buwalda Rioolservice? Sinds 1979 breiden we onze diensten nog altijd uit. Van reiniging mechanische ventilatiekanalen tot de tijdelijke opslag van inboedel.

testimonialS

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Bauke Poelsma
5/5

Dat is echt 5 sterren service! Onze mechanische ventilatie is schoongemaakt en ze hebben ook gelijk ‘even’ de Itho-box opgehangen die we al hadden gekocht, meegekeken en informatie gegeven over het aanschaffen van nieuwe buizen en dat alles met een grote glimlach en corona-proof. Wat ons betreft een aanrader!

Ron Vinke
5/5

Wij kregen Rutger op bezoek om een lekkage in ons nieuwe huis te bekijken. Binnen een uurtje wist hij wat er moest gebeuren en een uurtje later hadden we een gloednieuwe (helemaal afgewerkte) gipsplaat in ons plafond. De held heeft zelfs de gordijnrails teruggehangen