Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

Sanitaire service

Bij Buwalda Multiservice is het reinigen van sanitair een prioriteit in het schoonhouden van kantoren, instellingen en bedrijven. Met name in zakelijke omgevingen is het belangrijk dat toiletgroepen en sanitaire ruimtes zowel schoon als fris zijn. 

Complete Oplossing
Onze sanitaire service biedt een volledige oplossing voor jouw toiletruimtes. Naast advies voorzien wij in het leveren, plaatsen, onderhouden en bijvullen van handdoekautomaten, zeepdispensers, toiletpapier systemen, luchtverfrisser systemen en afvalcontainers. Met onze service ben je verzekerd van een schoon en fris toilet. Onze medewerkers kunnen dagelijks, om de twee dagen of wekelijks de toiletruimtes controleren, bijvullen en schoonmaken. Wij nemen jouw zorgen uit handen, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

De Perfectie van een Parel
Bij onze sanitaire service heb je de keuze uit verschillende merken en modellen, waaronder de Pearl Line. Dit assortiment biedt hoogwaardige en betaalbare kwaliteit, met een uitstraling die doet denken aan een parel! Beschikbaar in de kleuren Pearl White en Pearl Black, biedt de Pearl Line een elegante touch aan jouw sanitaire voorzieningen. Bekijk hier onze folder en maak je keuze tussen chique zwart en fris wit!

Een schone en frisse werkplek draagt bij aan het werkplezier en de gezondheid van je medewerkers, en het zorgt voor een goede uitstraling van je bedrijf. Bij Buwalda Multiservice begrijpen we dit maar al te goed. Wij zorgen voor een professionele schoonmaak, zonder je werknemers of processen te verstoren. Of het nu overdag of ’s avonds is, wij passen ons aan jouw wensen aan. Kies voor een schone omgeving en laat het schoonmaakwerk over aan de experts van Buwalda Multiservice!

Hygiëne en frisheid

Met onze sanitaire service ben jij verzekerd van een schone en frisse sanitaire omgeving. Onze zorgvuldige reiniging en bijvulling van toiletruimtes zorgen voor hygiënische omstandigheden, wat de gezondheid en tevredenheid bevordert.

Gemak en ontzorging

Door gebruik te maken van onze service kun jij je concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten, terwijl wij zorgen voor het onderhoud en de verzorging van jouw sanitaire voorzieningen. Onze flexibele dienstverlening, inclusief regelmatige controles en schoonmaakbeurten, neemt jou de zorg uit handen.

Keuzevrijheid en flexibiliteit

Met onze sanitaire service heb jij de vrijheid om te kiezen uit een breed scala aan producten en modellen die passen bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige functionaliteit of stijlvol design, wij bieden oplossingen die aan jouw wensen voldoen.

Kies voor een schone omgeving en laat het schoonmaakwerk over aan de experts van Buwalda Multiservice!

WORD EEN UITBLINKER!

Werken bij Buwalda!

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Buwalda Multiservice zoekt talentvolle mensen die passie hebben voor kwaliteit en service. Word jij onze nieuwe aanwinst? Vul het formulier in en laat zien waarom jij bij ons past!

BUWALDA MULTISERVICE

Andere diensten

Gevelwerkzaamheden

Gevelwerkzaamheden, zoals reparaties en reiniging, zijn essentieel voor het behoud en de verbetering van de buitenkant van gebouwen. 

Reiniging

Van gevels tot interieurs en apparatuur. Het verlengt de levensduur en zorgt voor een representatieve omgeving.

Schoonmaak

Wij staan garant voor professionele schoonmaakdiensten, waarin kwaliteit en zorg voor een schone omgeving centraal staan.