Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

GEVELREINIGING​

Uw gevel is het visitekaartje van uw organisatie. Buwalda Multiservice zorgt voor representatieve gevels, gevelplaten en kozijnen van diverse materialen zoals steen, aluminium, hout of kunststof. Een grondige gevelreiniging is essentieel voor het behoud van uw gevel. Als gevelreiniging niet volstaat, zijn we bedreven in gevelrenovatie.

1.Lichte vervuiling

Bij lichte vervuiling gebruiken we stoomreiniging of hogedrukreiniging met ons milieuvriendelijke waterzuiveringssysteem.

2. Matige vervuiling

Voor verfresten of roetaanslag passen we reinigingsmiddelen toe. Na inweken wordt het vuil met hogedruk- of stoomreiniging verwijderd, met behulp van ons waterzuiveringssysteem.

3. Zware vervuiling

Bij graffiti of ernstige vervuiling gebruiken we stralen met het juiste straalmiddel, afhankelijk van de situatie.

Wij bieden ook speciale behandelingen en bescherming, zoals graffiti verwijdering en anti-graffiticoating. Voor meer informatie, neem contact op via telefoon of e-mail.

BUWALDA MULTISERVICE

Andere diensten

Gevelwerkzaamheden

Gevelwerkzaamheden, zoals reparaties en reiniging, zijn essentieel voor het behoud en de verbetering van de buitenkant van gebouwen. 

Reiniging

Van gevels tot interieurs en apparatuur. Het verlengt de levensduur en zorgt voor een representatieve omgeving.

Schoonmaak

Wij staan garant voor professionele schoonmaakdiensten, waarin kwaliteit en zorg voor een schone omgeving centraal staan.