Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

Service & onderhoud

BUWALDA MULTISERVICE

Service & onderhoud

Als ervaren en betrouwbare serviceprovider begrijpen we de belangrijke rol die huismeesters spelen in het onderhouden en beheren van residentiële en commerciële gebouwen. Onze service- en onderhoudsdiensten zijn ontworpen om de opdrachtgever te ondersteunen bij het handhaven van een veilige, schone en goed functionerende leef- en werkomgeving voor bewoners, huurders en medewerkers.

Als verlengstuk van de beheerder signaleert de huismeester en draagt hij/zij zorg voor het winkelcentrum, de (zorg)instelling, woningbouwcoöperatie, VvE- of vastgoedbeheerder. De huismeester voert kleine reparaties uit en wordt bijgestaan door ons team van vakmensen als het gaat om complexe uitdagingen en herstelwerkzaamheden. Of het nu gaat om het repareren van lekkages, het vervangen van defecte apparatuur of het herstellen van schade aan gebouwen; Buwalda Multiservice zorgt dat onder meer winkel- en zorgcentra in optimale staat blijven.

De huismeesters van Buwalda Multiservice worden ingezet op meerdere objecten tegelijkertijd. Als mobiele dienst zijn ze werkzaam bij verschillende opdrachtgevers. Daarbij zijn ze niet alleen functioneel-, maar ook sociaal goed uitgerust. Vaak zijn zij het die bij vragen, noodsituaties en onvoorziene problemen als eerste aanspreekpunt fungeren. 

Mutatie onderhoud

Onder de noemer 'mutatie onderhoud' vallen onder andere het ontruimen van de woning en het opslaan van de inboedel na overlijden of bij uitzetting. De inboedel wordt opgeslagen in een verwarmde unit zodat familieleden en erfgenamen toegang hebben/krijgen tot de eigendommen.

Verduurzaming

Woningen worden verduurzaamd door woningcoöperaties die de opdracht uitzetten bij vastgoedverbeteraars waar Buwalda Multiservice ketenpartner van is. De inboedel kan naar wens worden opgeslagen in een geïsoleerde trailer op locatie. Heel praktisch omdat de eigenaar daardoor altijd bij de spullen kan komen.

Schoonmaak mutatie

Bij zware vervuiling desinfecteren we de woning waarna de woning na 24-uur kan worden betreed en leeggehaald (inclusief inboedel, behang en toebehoren). Er wordt een grondige schoonmaak uitgevoerd, waaronder het afnemen van kozijnen en glaswerk, en dieptereiniging van sanitaire elementen met tegelwerk. De woning wordt vervolgens verhuurklaar opgeleverd aan de opdrachtgever, beheerder of eigenaar.

FAQ's

Veelgestelde vragen

Onze service en onderhoudsdiensten zijn geschikt voor een breed scala aan gebouwen, waaronder woningen, kantoren, winkelcentra, appartementencomplexen en meer. Of het nu gaat om een klein appartement of een groot commercieel pand, onze huismeesters hebben de expertise om je pand in topconditie te houden.

Bij Buwalda Multiservice begrijpen we dat sommige situaties directe aandacht vereisen. Daarom staan onze huismeesters 24/7 paraat om te reageren op noodgevallen en dringende reparaties. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om het probleem op te lossen om daarmee verdere schade te voorkomen.

Jazeker, doen we dat. De plannen worden op maat gemaakt op basis van de specifieke behoeften van het pand. Onze huismeesters voeren regelmatig onderhoud uit en houden toezicht op de technische installaties om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert en eventuele problemen tijdig worden opgelost.

BUWALDA MULTISERVICE

Andere diensten

Gevelwerkzaamheden

Gevelwerkzaamheden, zoals reparaties en reiniging, zijn essentieel voor het behoud en de verbetering van de buitenkant van gebouwen. 

Reiniging

Van gevels tot interieurs en apparatuur. Het verlengt de levensduur en zorgt voor een representatieve omgeving.

Schoonmaak

Wij staan garant voor professionele schoonmaakdiensten, waarin kwaliteit en zorg voor een schone omgeving centraal staan.