Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze

Bij Buwalda Multiservice geloven we in het leveren van hoogwaardige diensten met de primaire focus op de klant, onze medewerkers en – door duurzaam te werken – in het behoud van het milieu. Onze werkwijze omvat een holistische benadering waarbij we niet alleen streven naar uitmuntende resultaten, maar ook naar het creëren van waarde voor al onze opdrachtgevers.

Klantgerichtheid

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We begrijpen dat behoeften en schema’s kunnen variëren. Om die reden bieden we een flexibele 24/7 service aan. Of het nu overdag is, ’s avonds laat of in het weekend, onze teams staan paraat om je projecten uit te voeren met minimale verstoring van je dagelijkse activiteiten. Je zult merken dat onze aanwezigheid resulteert in een uitstekend eindproduct, terwijl wij alle gebruikte materialen op een milieuvriendelijke manier afvoeren wat door onze uitgebreide klantenkring bijzonder wordt gewaardeerd.

Medewerkerswelzijn

Het ware kapitaal van Buwalda Multiservice is en blijft: de medewerker. Zij vormen het hart van ons bedrijf en daarom is hun welzijn van het grootste belang. Wij zorgen dat alle teams volgens de strengste gezondheids- en veiligheidsnormen werken zoals vastgelegd in de ARBO-wetgeving. Dit omvat het gebruik van de juiste beschermende kleding en hoogwaardige apparatuur, evenals regelmatige trainingen en bijscholing om ervoor te zorgen dat de teams altijd up-to-date zijn met de nieuwste technieken en veiligheidsprocedures in onze branche.

Milieubewustzijn

Bij Buwalda Multiservice streven we ernaar om onze impact op het milieu tot een minimum te beperken. We begrijpen dat het behoud van een schone werk- en leefomgeving essentieel is, niet alleen voor het welzijn van onze medewerkers, maar ook voor de gemeenschappen waarin we opereren. Daarom nemen we proactieve maatregelen om milieuvriendelijke praktijken te integreren in al onze activiteiten. Bijvoorbeeld, onze gevelreinigingstechnieken, zoals Torbo-stralen, zijn ontworpen om stofdeeltjes tot een minimum te beperken, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de gezondheid en veiligheid van onze teams en de omgeving.

Duurzame reinigingsmiddelen

We streven naar het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die effectief zijn zonder schadelijke chemicaliën. Onze productselectie is gebaseerd op rigoureuze criteria die de milieuvriendelijkheid en veiligheid waarborgen, terwijl ze toch de hoogste reinigingsnormen handhaven. Door te investeren in geavanceerde technologieën en producten kunnen we een uitzonderlijk schoonmaakresultaat bereiken zonder compromissen te sluiten op het gebied van duurzaamheid en veiligheid.

Mobiele waterzuivering

Een van onze meest innovatieve oplossingen is onze mobiele waterzuiveringsinstallatie. Deze technologie stelt ons in staat om ter plaatse vervuild water te behandelen en te zuiveren, waardoor we efficiënt kunnen omgaan met diverse situaties, zoals gevelreiniging, brandschades en olievervuiling. Door gebruik te maken van deze mobiele unit minimaliseren we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar bieden we ook een praktische en duurzame oplossing voor het beheer van afvalwater.

Probleemoplossend

Bij Buwalda Multiservice geloven we in het vinden van oplossingen, ongeacht de uitdagingen waarmee jij wordt geconfronteerd. Onze teams zijn getraind en uitgerust om snel en doeltreffend te reageren op allerlei soorten problemen, en we rusten niet voordat we een bevredigende oplossing hebben gevonden. Je kunt erop vertrouwen dat wij uw belangen altijd voorop stellen en streven naar een resultaat dat aan jouw verwachtingen voldoet.