Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

Specialistische reiniging

De specialistische reiniging van Buwalda Multiservice tilt schoonmaak naar een hoger niveau. Met maatwerkoplossingen richten we ons op specifieke uitdagingen. Of het nu gaat om delicate oppervlakken (kantoor), industriële installaties of gespecialiseerde omgevingen (operatie kamers); onze professionele aanpak staat garant voor resultaten die aan de hoogste normen voldoen. 

Industriële reiniging

Voor een goede werking en lange levensduur van installaties en machines, is gedegen reiniging en onderhouden noodzakelijk. Als specialist in industriële reiniging hecht Buwalda Multiservice alle belang aan veiligheid en kwaliteit. Met specialistische vormen van schoonmaken – waaronder hogedrukreiniging, constructiereiniging, vacuümreiniging, droogreiniging, chemisch-technische reiniging en industriële service, zijn we actief in deze sector.

Brandschade schoonmaken

Na een brand blijven verbrande en door roet en rook aangetaste materialen achter. Het opruimen en reinigen bij brand- en roetzaken van zowel in- als exterieur (zoals meubilair en apparatuur), is bij Buwalda Multiservice in goede handen. Naast de specialistische schoonmaak, bieden we eveneens tijdelijke opslag van de inboedel aan.

Reiniging in de scheepsindustrie

Schurend aan de Port of Harlingen zal het je niet verbazen dat Buwalda Multiservice een bekende schoonmaker is binnen de maritieme sector. Onze diensten in deze branche zijn veelomvattend. Zo voeren onze specialisten een combinatie van hogedrukreiniging, vacuümreiniging, droogreiniging, chemisch-technische reiniging en industriële service uit voor de schoonmaak specifiek in deze sector.

Reiniging en onderhoud vloeren

Elk type vloerafwerking vereist een eigen reinigingsmethode en/of -bescherming. Buwalda Multiservice beschikt over beproefde en effectieve onderhoudsmethoden voor alle soorten vloerafwerkingen. Bij reiniging en onderhoud van vloeren is flexibiliteit essentieel. Dat wil zeggen flexibiliteit in de randwerkzaamheden als flexibiliteit in het tijdstip van uitvoering. Dat laatste kan in de vroege ochtend, overdag, in de avond of in het weekend zijn. 

BUWALDA MULTISERVICE

Andere diensten

Gevelwerkzaamheden

Gevelwerkzaamheden, zoals reparaties en reiniging, zijn essentieel voor het behoud en de verbetering van de buitenkant van gebouwen. 

Reiniging

Van gevels tot interieurs en apparatuur. Het verlengt de levensduur en zorgt voor een representatieve omgeving.

Schoonmaak

Wij staan garant voor professionele schoonmaakdiensten, waarin kwaliteit en zorg voor een schone omgeving centraal staan.