BUWALDA MULTISERVICE

Huismeester Paddepoel

SOLLICITEER NU OP DE FUNCTIE VAN

Fulltime huismeester

Lijkt het je leuk om gastheer/vrouw te zijn van winkelcentrum Paddepoel in Groningen? Lees dan snel verder want dan kan het wel eens zo zijn dat Buwalda Multiservice op zoek is naar jou.

Buwalda Multiservice is een schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van diensten. Wij werken met meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Dankzij al deze diensten zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket aan oplossingen te bieden. Wij werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Buwalda_Huismeester_Paddepoel

Buwalda Multiservice is op zoek naar een fulltime huismeester voor winkelcentrum Paddepoel in Groningen.

Wij kennen een platte organisatiestructuur waar de focus vooral ligt op het aangaan van relaties voor de lange termijn. Service en kwaliteit staan centraal én we willen een vooruitstrevend en innoverend bedrijf zijn. Werken bij Buwalda Multiservice betekent werken in een hechte organisatie met ongeveer 180 collega’s.

Als enthousiaste en betrouwbare huismeester voor winkelcentrum Paddepoel in Groningen ben je als huismeester verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud en het behoud van een veilige en schone omgeving voor bezoekers en winkeliers. Je laat je niet afschrikken door een uitdaging! Jij bent een echte vakman/vrouw die taken en werkzaamheden altijd netjes weet uit te voeren.

Functieomschrijving

Als fulltime huismeester ben je o.a. verantwoordelijk voor het openen van dit bruisende winkelcentrum. Daarbij ontferm jij je over de schoonmaakwerkzaamheden en ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en winkeliers.

Als huismeester bij winkelcentrum Paddepoel beschik je over een breed scala aan competenties. Je hebt technisch inzicht en bent ervaren in het uitvoeren van kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Of het nu gaat om problemen met verlichting, sanitair of kleine bouwkundige aanpassingen, jij weet altijd een oplossing te vinden.

Communicatie is voor jou geen probleem. Je kunt goed omgaan met zowel winkeliers, bezoekers als externe leveranciers. Je bent klantvriendelijk en servicegericht, en weet hoe je effectief feedback en klachten kunt afhandelen. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat iedereen zich gehoord en geholpen voelt.

Daarnaast ben je een echte probleemoplosser. In uiteenlopende situaties weet jij snel en effectief te reageren. Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt problemen zelfstandig aanpakken en oplossen, zonder daarbij in paniek te raken.

Wie ben jij?

Je organisatorische talenten komen goed van pas in deze functie. Je weet prioriteiten te stellen en je werk goed te plannen en organiseren zodat alle taken op tijd en efficiënt worden uitgevoerd. Je hebt oog voor detail en zorgt dat het winkelcentrum er altijd representatief uitziet. Netheid en orde zijn voor jou vanzelfsprekend. 

Je kunt goed zelfstandig werken, maar functioneert ook goed binnen de groep van winkeliers. Je bent alert op mogelijke veiligheidsrisico’s en neemt de nodige maatregelen om deze te minimaliseren. Je zorgt ervoor dat alle veiligheids- en gezondheidsvoorschriften worden nageleefd.

Je werkdagen zijn maandag tot zaterdag van 08.00 – 12.00 uur of van 12.00 tot 18.00 uur en af en toe een koopzondag. In het kort, herken jij jezelf in onderstaand punten, aarzel dan niet en solliciteer:

  • Je vindt het leuk om tussen de winkeliers te werken;
  • Je bent service en klantvriendelijk gericht;
  • Je bent pro-actief (zelfstandig taken oppakken);
  • Je bent woonachtig in omgeving Groningen;
  • Je hebt geen problemen om af en toe op een zondag te werken;
  • Je kan goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij? 

Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf met veel mogelijkheden. We geloven in de kracht van gemotiveerde medewerkers en bieden daarom uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Op zaterdag en zondag krijg je 150% van je bruto uurloon. Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. deelname aan een pensioenfonds en een collectieve zorgverzekering.

Interesse in de functie van huismeester (M/V) bij Buwalda Multiservice? We zien graag je motivatie en cv tegemoet: hr@buwaldamultiservice.nl . Meer informatie? Bel met Greetje 06 5321 96 24.

Solliciteren