Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

VAKANTIEKRACHTEN
SCHOONMAAK

Buwalda Multiservice is voor de periode 8 juli tot en met 30 augustus op zoek naar vakantiekrachten (M/V) voor gemiddeld 25 uur per week. Lijkt het jou leuk om tijdens de zomerperiode ons team te komen versterken?

Wie zijn wij?
Buwalda Multiservice is een schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van diensten. Wij werken met meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Zo zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden. Wij werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.
 
Wij kennen een platte organisatiestructuur waar de focus vooral ligt op het aangaan van relaties voor de lange termijn. Service en kwaliteit staan centraal én we willen een vooruitstrevend en innoverend bedrijf zijn. Als schoonmaker kom je te werken in een hechte organisatie met ongeveer 180 collega’s. 
 
Lijkt het jou altijd al leuk om in de schoonmaak te werken maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem, binnen Buwalda Multiservice zijn voldoende ontwikkelingsmogelijkheden!

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan trappenhallen, diverse appartementencomplexen, kantoorruimtes, productieomgeving etc. 

Wie ben jij

Heb je geen vakantie geboekt en zoek je nog iets om extra geld te verdienen in plaats van uitgeven aan een vakantie? Plus kun jij je vinden in onderstaande punten?

  • Je bent beschikbaar van 8 juli tot 30 augustus;
  • Je bent woonachtig in (omgeving) Franeker;
  • Rijbewijs en eigen vervoer (pre);
  • Je hebt geen problemen om te reizen naar verschillende objecten binnen Friesland;
  • Je hebt relevante werkervaring (pre);
  • Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken.

Wat bieden wij? 

Wij bieden jou een marktconform salaris, dit op basis van een fulltime dienstverband (38 uur). Als je 20 jaar of ouder bent verdien je bij ons tussen de € 2038,- en € 2245,56,- bruto per periode (1 juli 5,5% cao stijging van bruto uurloon). Ben je jonger dan 20 jaar dan geldt de leeftijdsschaal tussen € 10,37 en € 11,66 bruto per uur. Op zaterdag en zondag verdien je 150% per uur.
 
Interesse in de functie van schoonmaker (M/V) bij Buwalda Multiservice? We zien graag je motivatie en cv tegemoet: hr@buwaldamultiservice.nl . Meer informatie? Bel met Greetje 0653219624 of met Cisca 0651660906

Solliciteren