Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

SERVICEMONTEUR RIOLERING

Buwalda Rioolservice heeft ruim 40 jaar ervaring met het ontstoppen en reinigen van iedere soort riolering. Er is ons geen uitdaging te groot en geen riolering onbekend. We zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Dat betekent dat we niet alleen op zoek gaan naar een oplossing voor het probleem, maar ook goed kijken naar de oorzaak. Zo weten onze klanten zeker dat het probleem niet nog een keer terugkomt.

Wie ben jij?
Je bent een professional met een flexibele instelling die snel problemen doorgrondt en oplost. Je beschikt over veel verantwoordelijkheidsgevoel, streeft in alles naar een optimale dienstverlening en handelt secuur. Omdat het verlenen van hoogwaardige service hoog in ons vaandel staat, ben je in staat om ook op persoonlijk vlak goed met mensen om te gaan.

Wat ga je doen?

Als servicemonteur riolering kom je op verschillende locaties en is geen dag hetzelfde. Je werkt zowel bij particuliere als bij zakelijke klanten (bij mensen thuis, woningcorporaties, bedrijfspanden etc.). Het is een fysiek zwaar beroep, dus een goede lichamelijke conditie is van groot belang. Je gebruikt verschillende technieken om het riool op de best mogelijke manier te reinigen en of te herstellen. 

Je werkzaamheden zijn onder andere: ontstoppen en reinigen van het (hoofd)riool, uitvoeren van camera inspecties, stankdetectie en het aanleggen en/of herstellen van riolering. 

Je werktijden zijn van 08:00 uur tot 16:30 uur van maandag t/m vrijdag, maar door jouw flexibele instelling stop jij niet tot het werk afgerond is. Daarnaast draai je ook mee in de storingsdiensten, deze wissel je samen met je collega’s zoveel mogelijk af.

Wat we zoeken

Wij zoeken mensen met ervaring, maar als je graag wilt leren en geen ervaring hebt komen we ook graag in contact met je. Jij bent een echte doorzetter, klantgericht, stressbestendig, flexibel ingesteld en je kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B met voorkeur BE en je hebt (of bent bereid om deze te behalen) je VCA diploma.

Naast een uitdagende baan in een hecht team waar je met de nieuwste technieken alledaagse problemen oplost en waar geen dag hetzelfde is, ontvang je een goed salaris en een telefoon.

Solliciteren

Je sollicitatie ontvangen we graag via hr@buwaldamultiservice.nl. 
Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Gerard Hiemstra 06 – 309 65 407.

Solliciteren