Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

SCHOONMAKER

Buwalda Multiservice is op zoek naar een schoonmaker (M/V) voor 30 uur in Heerenveen.Lijkt het jou leuk om bij ons schoonmaakteam te komen werken?

Buwalda Multiservice is een schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van diensten. Wij werken met meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Zo zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden. Wij werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wij kennen een platte organisatiestructuur waar de focus vooral ligt op het aangaan van relaties voor de lange termijn. Service en kwaliteit staan centraal én we willen een vooruitstrevend en innoverend bedrijf zijn. Als schoonmaker kom je te werken in een hechte organisatie met ongeveer 180 collega’s. 

Lijkt het jou altijd al leuk om in de schoonmaak te werken maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem, binnen Buwalda Multiservice zijn voldoende ontwikkelingsmogelijkheden!

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van diverse ruimtes zoals trappenhallen, kantoorruimtes en kantines.

Wie ben jij

Wij zoeken een collega die goed om kan gaan met verantwoordelijkheden. Je kan de kwaliteit leveren waar wij voor staan en als aanvulling kun je je vinden in onderstaande punten:

  • Je bent woonachtig in (omgeving) Heerenveen;
  • Je hebt geen problemen om te reizen naar verschillende panden binnen Heerenveen;
  • Je hebt relevante werkervaring (pre);
  • Je bent in bezit van schoonmaakdiploma of bereid deze te halen;
  • Je kan goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij? 

Een marktconform salaris bij een fulltime dienstverband en 20 jaar en ouder verdien je tussen € 2039,- en € 2246,56,- bruto per periode (1 juli 5,5% cao stijging van bruto uurloon). Ben je jonger dan 20 jaar dan geldt de leeftijdsschaal tussen € 10,37 en € 11,66 bruto per uur. Op zaterdag en zondag verdien je 150% per uur.
 
Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. deelname aan een pensioenfonds en een collectieve zorgverzekering.
 
Interesse in de functie van schoonmaker (M/V) bij Buwalda Multiservice? We zien graag je motivatie en cv tegemoet: hr@buwaldamultiservice.nl . Meer informatie? Bel met Greetje 0653219624 of met Cisca 0651660906

Solliciteren