Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

Schoonmaker/Huismeester

Buwalda Multiservice is op zoek naar een schoonmaker met taken van een huismeester (M/V) 25 uur per week standplaats Leeuwarden.

Wie zijn wij?
Buwalda Multiservice is een schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van diensten. Wij werken met meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Zo zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden. Wij werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.
 
Wij kennen een platte organisatiestructuur waar de focus vooral ligt op het aangaan van relaties voor de lange termijn. Service en kwaliteit staan centraal én we willen een vooruitstrevend en innoverend bedrijf zijn. Als schoonmaker kom je te werken in een hechte organisatie met ongeveer 180 collega’s. 
 
Lijkt het jou altijd al leuk om in de schoonmaak te werken maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem, binnen Buwalda Multiservice zijn voldoende ontwikkelingsmogelijkheden!

Functieomschrijving

Wij op zoek naar een schoonmaker met huismeester taken. Je maakt bij een appartementencomplex de algemene ruimtes, liften, gangen en de entrees schoon. Jouw werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur. 

Wie ben jij

  • Je vindt het leuk om tussen bewoners te werken;
  • Je bent service- en klantgericht;
  • Je bent proactief (zelfstandig taken oppakken);
  • Je bent woonachtig in (omgeving) Leeuwarden;
  • Je hebt relevante werkervaring (pre);
  • Je kan goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij? 

Wij bieden jou een marktconform salaris, dit op basis van een fulltime dienstverband (38 uur). Als je 20 jaar of ouder bent verdien je bij ons tussen de € 2038,- en € 2245,56,- bruto per periode (1 juli 5,5% cao stijging van bruto uurloon). Ben je jonger dan 20 jaar dan geldt de leeftijdsschaal tussen € 10,37 en € 11,66 bruto per uur. Op zaterdag en zondag verdien je 150% per uur.
 
Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. deelname aan een pensioenfonds en een collectieve zorgverzekering.
 
Interesse in de functie van schoonmaker (M/V) bij Buwalda Multiservice? We zien graag je motivatie en cv tegemoet: hr@buwaldamultiservice.nl . Meer informatie? Bel met Greetje 0653219624

Solliciteren