Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

METSELAAR

BUWALDA MULTISERVICE

Buwalda Multiservice is een schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van diensten. Wij werken met meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Zo zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden. Wij werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wij kennen een platte organisatiestructuur waar de focus vooral ligt op het aangaan van relaties voor de lange termijn. Service en kwaliteit staan centraal én we willen een vooruitstrevend en innoverend bedrijf zijn. Als schoonmaker kom je te werken in een hechte organisatie met ongeveer 180 collega’s. 

Ben jij een ervaren metselaar of gevelspecialist en hou je van uitdaging in je werk? Bij Buwalda Multiservice zijn wij opzoek naar jou!

Functieomschrijving

Je start dagelijks bij Buwalda Multiservice om 05.30 uur. Samen met je collega’s bespreek je de dagplanning en rijdt dan naar locatie toe. Als metselaar laat jij je niet afschrikken door een uitdaging! Jij bent een echte vakidioot die de werkzaamheden altijd weer netjes weet te maken. 

Dagelijks voer je gevarieerde werkzaamheden uit, zoals het vaststellen van het metselverband, het plaatsen van lood, het plaatsen van lateien, het op maat maken van stenen of stukken natuursteen, het metselen met behulp van profielen en metseldraad, het mixen van specie, het afwerken en voegen. Einde van de werkdag kom je weer bij Buwalda om werkbus voor de volgende dag weer gereed te maken. Je werkdagen zijn van maandag tot vrijdag van 07.00 tot 16.00 uur en krijgt 1,5 uur reisvergoeding per dag. 

Wie ben jij

Je bent een gemotiveerde werker, niet bang om iets nieuws aan te pakken, houdt van afwisselend werken in zowel locaties als werkzaamheden. Je bent bereid om nieuwe vaardigheden te leren. 

  • Je hebt relevante werkervaring minimaal 3 jaar;
  • Je hebt kennis van diverse werkzaamheden van metselwerk;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent in bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
  • Je bent in bezit van VCA of bereid om deze te behalen.

Wat bieden wij? 

Een marktconform salaris, fulltimebaan van 38 uur, kans op een vast contract, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden, verantwoordelijkheid en een dynamische en groeiende werkomgeving.
 
Interesse in de functie van metselaar bij Buwalda Multiservice? We zien graag je motivatie en cv tegemoet:hr@buwaldamultiservice.nl . Meer informatie? Bel met Jelle Scharringa 06-51585196.

Solliciteren