Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

HUISMEESTER

BUWALDA MULTISERVICE

Buwalda Multiservice is een schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van diensten. Wij werken met meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Zo zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden. Wij werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.
 
Wij kennen een platte organisatiestructuur waar de focus vooral ligt op het aangaan van relaties voor de lange termijn. Service en kwaliteit staan centraal én we willen een vooruitstrevend en innoverend bedrijf zijn. Als schoonmaker kom je te werken in een hechte organisatie met ongeveer 180 collega’s. 
 
Lijkt het jou altijd al leuk om in de schoonmaak te werken maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem, binnen Buwalda Multiservice zijn voldoende ontwikkelingsmogelijkheden!

Functieomschrijving

Als huismeester ben je o.a. verantwoordelijk voor het openen en schoonhouden van het winkelcentrum, je zorgt ervoor dat het winkelcentrum gedurende dag schoon en netjes is. Bewoners en de winkeliers kunnen bij jou terecht voor lichte technische werkzaamheden. Je werkdagen zijn maandag tot zaterdag van 07.00 tot 12.30 uur. Bij start wordt je ingewerkt door de huidige huismeester, hij zou jou de fijne kneepjes van het vak leren. 

Wie ben jij

Je krijgt energie van het schoonhouden van het winkelcentrum. Je vindt het niet erg om het aanspreekpunt te zijn voor allerlei voorkomende vragen vanuit winkeliers en huurders. Naast schoonmaakwerkzaamheden kun je lichte technische werkzaamheden verrichten. 

  • Je bent van maandag tot zaterdag beschikbaar;
  • Je vindt het leuk om tussen de winkeliers te werken;
  • Je bent service en klantvriendelijk gericht;
  • Je bent proactief (zelfstandig taken oppakken);
  • Je bent woonachtig in omgeving Leeuwarden;
  • Je kan goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij? 

Wij bieden jou een marktconform salaris, dit op basis van een fulltime dienstverband (38 uur). Als je 20 jaar of ouder bent verdien je bij ons tussen de € 2038,- en € 2245,56,- bruto per periode (1 juli 5,5% cao stijging van bruto uurloon). Ben je jonger dan 20 jaar dan geldt de leeftijdsschaal tussen € 10,37 en € 11,66 bruto per uur. Op zaterdag en zondag verdien je 150% per uur.

Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. deelname aan een pensioenfonds en een collectieve zorgverzekering.

Interesse in de functie van huismeester (M/V) bij Buwalda Multiservice? We zien graag je motivatie en cv tegemoet via onderstaand formulier. Meer informatie? Bel met Greetje 06 5321 9624 

Solliciteren