Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

GEVELBEHANDELAAR

BUWALDA MULTISERVICE

Buwalda Multiservice is een schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van diensten. Wij werken met meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Zo zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden. Wij werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wij kennen een platte organisatiestructuur waar de focus vooral ligt op het aangaan van relaties voor de lange termijn. Service en kwaliteit staan centraal én we willen een vooruitstrevend en innoverend bedrijf zijn. Als schoonmaker kom je te werken in een hechte organisatie met ongeveer 180 collega’s.

Functieomschrijving

Het hakken, opnieuw voegen, gevels stralen, muurbehandeling en impregneren van de gevel. Dat zijn onder andere de dagelijkse werkzaamheden van een gevelbehandelaar. Jij werkt als gevelbehandelaar in ploegen. Samen/ in ploegen komen jullie op verschillende locaties in Friesland en de Randstad (vooral hier – regio Amsterdam e.o.). Vanzelfsprekend heb je geen hoogtevrees. Je hebt een opleiding gevolgd of ervaring in het gevelwerk. 

Functie profiel

Als voeger/hakker vind je een uitdaging leuk! Je houdt je bezig met diverse restauratiewerkzaamheden aan de gevels van verschillende type gebouwen. Daarnaast kun je je vinden in onderstaande punten:

• Geen moeite hebben met vroeg opstaan;
• Je kan met eigen vervoer op de zaak in Franeker komen;
• Geen hoogtevrees i.v.m. werken op steiger;
• Hele week beschikbaar en flexibel inzetbaar;
• Het liefst een VCA diploma of bereid om deze te halen;
• Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

Wat bieden wij? Een marktconform salaris, fulltimebaan van 38 uur, kans op een vast contract, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden, verantwoordelijkheid en een dynamische en groeiende werkomgeving.

Interesse in de functie van metselaar bij Buwalda Multiservice? We zien graag je motivatie en cv tegemoet via onderstaand formulier. Meer informatie? Bel met Jelle Scharringa 06-51585196.

Solliciteren