Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

FULLTIME GLAZENWASSER

about services

Fulltime glazenwasser

Buwalda Multiservice is een schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van diensten. Wij werken met meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Zo zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden. Wij werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

IMG_0557

Buwalda Multiservice is op zoek naar een fulltime Glazenwasser in omgeving Drachten, Heerenveen en Groningen.

Wij kennen een platte organisatiestructuur waar de focus vooral ligt op het aangaan van relaties voor de lange termijn. Service en kwaliteit staan centraal én we willen een vooruitstrevend en innoverend bedrijf zijn. Als Glazenwasser kom je te werken in een hechte organisatie met ongeveer 170 collega’s. Je laat je niet afschrikken door een uitdaging! Jij bent een echte vakman/vrouw die het hoger op zoekt en de werkzaamheden zowel bij particulieren als bij bedrijven altijd weer netjes weet uit te voeren.

Functieomschrijving

Je komt te werken in een hecht en ervaren team. Opdrachten voor glasbewassing zijn in omgeving Drachten, Heerenveen en Groningen. Hier maak de ramen van diverse gebouwen schoon. Denk hierbij aan flatgebouwen, appartementencomplexen, bedrijfspanden etc. je vormt samen met een collega een koppel en werkt de lijsten volgens de planning af. Jouw werkdagen zijn van maandag tot vrijdag van 07.00 tot 16.00 uur. 
 
Heb je nog geen ervaring als Glazenwasser maar lijkt het jou tof om dat vak te leren? Geen probleem, je collega zal jou de fijne kneepjes van het vak leren en daarnaast volg je de opleiding van glasbewassing.   

Wie ben jij

Je vindt het leuk om samen te werken met een collega en kwaliteit te leveren in de werkzaamheden. Je krijgt energie van het werken in buitenlucht en bent niet bang om op hoogte te werken. Daarnaast herken je jezelf in onderstaand punten; 

  • Je hebt geen moeite om op hoogte te werken (in hoogwerker);
  • Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche (pre);
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken; 
  • Je bent een echte aanpakker;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
  • Je bent in bezit van VCA en hoogwerker certificaat of bereid om deze te behalen.

Wat bieden wij? 

Je komt te werken in een hecht team met veel ervaring! Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf met veel mogelijkheden. We geloven in de kracht van gemotiveerde medewerkers en bieden daarom uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.

Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. deelname aan een pensioenfonds en een collectieve zorgverzekering.

Interesse in de functie van Glazenwasser bij Buwalda Multiservice? We zien graag je motivatie en cv tegemoet via onderstaand formulier. Meer informatie? Bel met Chris van der Let, 0612740325

Solliciteren