Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

Ventilatie reiniging

Bijna elke woning of wooncomplex is tegenwoordig uitgerust met een ventilatiesysteem. Dit mechanische systeem zorgt ervoor dat de lucht uit de woning wordt afgevoerd en verse, frisse lucht wordt aangevoerd. Goede ventilatie is essentieel voor een gezonde woonomgeving. Daarom is het belangrijk dat het ventilatiesysteem regelmatig wordt gecontroleerd, geïnspecteerd en gereinigd.

Verbeterde Luchtkwaliteit

Mechanische ventilatie zorgt voor een continue luchtstroom, waardoor vervuilde lucht effectief wordt afgevoerd en verse, schone lucht wordt aangevoerd. Dit resulteert in een verbeterde luchtkwaliteit binnen uw woning, wat essentieel is voor een gezond binnenklimaat.

Optimale Vochtregulatie

Mechanische ventilatie helpt bij het reguleren van de vochtigheidsgraad in uw huis. Door vochtige lucht af te voeren, wordt de kans op schimmelvorming en vochtgerelateerde problemen verminderd. Dit draagt bij aan een comfortabelere leefomgeving en helpt schade aan uw woning te voorkomen.

Energiebesparing

Een goed ontworpen mechanisch ventilatiesysteem kan helpen bij het besparen van energie. Door efficiënt te ventileren en alleen lucht te vervangen wanneer dat nodig is, wordt onnodig energieverbruik voorkomen. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een duurzamere levensstijl.

 

Buwalda Multiservice beschikt over gecertificeerde medewerkers die gespecialiseerd zijn in het reinigen van ventilatiesystemen. Onze experts reinigen niet alleen de kanalen, ventilatoren, ventilatieroosters en ventielen, maar stellen ook het systeem af voor optimale prestaties. Met behulp van hoogwaardige meetapparatuur en in overeenstemming met de richtlijnen van het bouwbesluit. Buwalda Multiservice is dé specialist voor een goed geventileerde woning en verzorgt reiniging en onderhoud tot in de puntjes.

MAAK EEN AFSPRAAK

MAAK EEN AFSPRAAK!

BUWALDA MULTISERVICE

Andere diensten

Gevelwerkzaamheden

Gevelwerkzaamheden, zoals reparaties en reiniging, zijn essentieel voor het behoud en de verbetering van de buitenkant van gebouwen. 

Reiniging

Van gevels tot interieurs en apparatuur. Het verlengt de levensduur en zorgt voor een representatieve omgeving.

Schoonmaak

Wij staan garant voor professionele schoonmaakdiensten, waarin kwaliteit en zorg voor een schone omgeving centraal staan.