Telefoonnummer

0517 395 704

Openingstijden

08:00 - 17:00

E-mailadres

info@buwaldamultiservice.nl

BUWALDA MULTISERVICE

GEVELREINIGING

BUWALDA MULTISERVICE

Gevelreiniging

Hogedrukreiniging of stoomreiniging is een veelgebruikte techniek voor het reinigen van diverse oppervlakken. Met deze methode kunnen verschillende oppervlakken snel en efficiënt worden gereinigd. Afhankelijk van de mate van vervuiling en het type oppervlak voert Buwalda Multiservice hogedrukreiniging uit met druk variërend van 100 bar tot wel 3000 bar (Hydrojet reiniging).

Reinigingsmiddel

Als reguliere hogedrukreiniging het vuil niet kan verwijderen, wordt er een reinigingsmiddel toegepast. Dit middel weekt het vuil los, waarna het gemakkelijk kan worden verwijderd door hogedrukreiniging of stoomreiniging. De keuze van de techniek en het reinigingsmiddel wordt bepaald door de intensiteit van de vervuiling.

Duurzame waterzuivering

Buwalda Multiservice maakt gebruik van een uniek waterzuiveringssysteem om vervuild water, afkomstig van reinigingswerkzaamheden, op te vangen en milieuvriendelijk te verwerken.

Hogedrukreiniging

Met Hydrojet reiniging, ook wel ultra hogedrukreiniging genoemd, wordt vuil, aanslag, verf en andere coatings van beton, asfalt en stalen ondergronden verwijderd. Deze techniek maakt gebruik van drukken tot 3000 bar, waardoor onze specialisten zelfs de meest hardnekkige vervuiling kunnen verwijderen.

Buwalda Multiservice beschikt over vakmensen die gespecialiseerd zijn in hydrojet reiniging van verschillende oppervlakken en typen vervuiling. Benieuwd naar de mogelijkheden van hydrojet reiniging? Neem dan contact met ons op.

WORD EEN UITBLINKER!

Werken bij Buwalda!

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bij Buwalda Multiservice zijn we altijd op zoek naar enthousiast talent – jong én minder jong – die de wereld in letterlijke zin graag wat mooier maken. Klik op de button hieronder voor vacatures die momenteel bij ons openstaan. 

Ben jij die uitblinker die ons gaat versterken? Vul het formulier hiernaast in en vertel wat je bij Buwalda Multiservice wil doen, waar je ambities liggen en wat je achtergrond is. Wij kijken uit naar je sollicitatie.